Zoeken naar massagepraktijk amersfoort

 
massagepraktijk amersfoort
 
Jos Le Fèvre Massagepraktijk Home Jos Le Fèvre Massagepraktijk.
De bovenstaande sport en wellness massagetechnieken kunnen tijdens een behandeling gecombineerd worden. Neem contact met mij op als er vragen zijn.: Adres: Club Pellikaan, De Brand 5, Amersfoort. Telefoon: 31 6 27 65 42 45. PLAN HIER DIRECT JE AFSPRAAK.:
Massage Amersfoort.
Voor massage aan huis buiten Amersfoort wordt 025, p/km extra in rekening gebracht. Prijzen zijn inclusief 21% BTW, en onder voorbehoud van wijziging. Verder zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Wie ben ik? Even laten weten wie ik ben en wat ik doe.
Massage bij Kanker: Zoek massagetherapeut.
Amsterdamseweg 43a Amersfoort. Specialisaties: Basistraining Massage bij Kanker. Hempenserweg 2a Leeuwarden. Specialisaties: Basistraining Massage bij Kanker. Specialisaties: Basistraining Massage bij Kanker. Holistische massagepraktijk I Sense Holistic. Plantage Middenlaan 66 Amsterdam. Specialisaties: Basistraining Massage bij Kanker. Holistische massagepraktijk I Sense Holistic.
Shiatsu massage Amersfoort Marieke Kramer. Shiatsu massage Amersfoort Marieke Kramer.
Shiatsu en massagepraktijk Amersfoort Marieke Kramer. Welkom op de site van Weg van Hara, praktijk voor Shiatsu, Massage en Zhineng Qigong in Amersfoort. Weg van Hara. Hara betekent onderbuik in het Japans en is niet alleen een belangrijk diagnostisch middel, maar ook ons emotioneel en energetisch centrum.
Home MOOD massage opleidingen.
We zijn gevestigd in de oude Prodent fabriek in Amersfoort en in de Bata fabriek in Best, zeker geen doorsnee locaties. We hebben een enorm breed assortiment opleidingen en cursussen, maar waarom eigenlijk zoveel? Nou dat is eerlijk gezegd een beetje uit enthousiasme voor het massage vak maar ook omdat we verschillende werelden en verschillende denkwijzen samen willen laten komen.
Vergelijk 7 Massage trainingen in Amersfoort en boek meteen op Springest.
Dankzij een leerbudget kreeg ik de kans om masseur te worden. Als ik door een volgende reorganisatie niet meer te plaatsen ben, maak ik van mijn massagepraktijk mijn fulltime baan. Lees het verhaal van Corrie Oudshoorn. Masseren kan niet iedereen, daarom is het van belang dat je het goed onder de knie krijgt. Door middel van het volgen van een massagecursus leer je de fijne kneepjes" van het vak, waardoor je in staat bent om iemand op een goede manier te masseren. De zoekresultaten zijn momenteel gefilterd met jouw voorkeuren. Filters toevoegen clear. Alle filters verwijderen. check_box 0 t/m 500 4. check_box 500 t/m 1.000 1. check_box 1.000 t/m 2.000 2. check_box Alkmaar 4. check_box Almere / Lelystad 3. check_box Alphen aan den Rijn 2. check_box Amersfoort 7.
Massagepraktijk Gewoon Doen, Massage naar keuze 60 of 90 min: bespaar 58% in Amersfoort via Social Deal.
Vragen over de deal? Bel: 088-205 05 05 of WhatsApp met: 06 87 24 24 86. Massagepraktijk Gewoon Doen! Van Almondestraat 15C 3814 RV Amersfoort Routebeschrijving. Gun jezelf een moment van pure rust en geniet van een heerlijke massage bij Massagepraktijk Gewoon Doen!
Centaurium Massagepraktijk Amersfoort.
Om een afspraak te maken kunt u contact opnemen via de contactgegevens op deze pagina of door het formulier in te vullen. Ma-Vr: 8.30 18.00. 2 avonden per week.: Ariaplein 45, 3816 EJ Amersfoort. Telefoon: 31 06 175 415 26.

Contacteer ons