Op zoek naar massagepraktijk amersfoort?

 
massagepraktijk amersfoort
 
Home Massage Academie.
We begeleiden je graag en iedereen vindt zijn weg. Wij begeleiden je graag. Masseren als hobby of een massagepraktijk starten? Wij verkopen geen cursussen, wij begeleiden jou, met veel succes. Je eerste stappen in een nieuwe wereld. Als het moet, vangen we je op.
Home Milya Massagepraktijk.
Een massage draagt zeker bij aan het herstel hiervan. Door de allround opleiding met specialisaties klachtbehandeling kunt u met al uw vragen terecht bij Massagepraktijk Milya. Behoefte aan ontspanning, schouder, nek en of hoofdpijnmassage? Dan kunt u hiervoor terecht bij Massagepraktijk Milya te Amersfoort.
aanraken met aandacht. aanraken met aandacht.
Mindful Massagetherapie biedt rust en ruimte. Het brengt je in contact met je lijf om te voelen waar aandacht nodig is en heling toe te laten. Het maakt je bewust van je lichaam, je patronen en laat voelen wat jij nodig hebt.
Jos Le Fèvre Massagepraktijk Home Jos Le Fèvre Massagepraktijk.
De bovenstaande sport en wellness massagetechnieken kunnen tijdens een behandeling gecombineerd worden. Neem contact met mij op als er vragen zijn.: Adres: Club Pellikaan, De Brand 5, Amersfoort. Telefoon: 31 6 27 65 42 45. PLAN HIER DIRECT JE AFSPRAAK.:
Massagetherapie Amersfoort.
van top tot teen. met hart en ziel. Mijn lichaam draagt mijn geest. Mijn geest omvat mijn lichaam. Dit ben ik. Ben je op zoek naar een goede massagetherapeute? Op deze site vind je informatie over mij en mijn werkwijze.
Massage bij Massagepraktijk De Handreiking in Amersfoort Kruiskamp.
Je bent bij mij aan het goede adres voor een holistische massage nabij het centrum van Amersfoort. Mijn praktijk is aan huis op de eerste verdieping, waar ik je graag uitnodig voor een massagebehandeling. Website gerealiseerd door S2B Discover Amersfoort.
Rumah Mandí Praktijk voor Massage en Ontspanning // Voor een massage die je aan raakt.
Januari, had voor mij een maand van inkeer moeten worden. Een maandje zonder telefoon, lekker doen waar ik zelf zin in heb. Maar het leven had andere plannen met mij, deze plannen hebben voor een verblijf in het ziekenhuis, operatie maar vooral.
Massage Keistad Amersfoort.
Over Massage Keistad te Amersfoort. Hartelijk welkom bij Massage Keistad, uw adres voor Sportmassage, blessurepreventie, medical taping, Wellness-/ontspanningsmassage, Stoelmassage en het behandelen van werk-gerelateerde klachten, zoals een vastzittende nek-/schoudergordel, d.m.v. U wordt bij ons altijd behandeld door een gecertificeerd NGS Sport en Wellnessmasseur. Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage de examen en brancheorganisatie voor de sport en wellnessmasseur is als enige organisatie erkend door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport VWS. Wanneer u ons voor de eerste keer bezoekt, zullen wij een intakegesprek met u houden en eventueel wat testen uitvoeren gerelateerd aan de reden van uw bezoek, om vast te stellen of wij u kunnen en mogen behandelen. Voor het maken van een afspraak of bij eventuele vragen, kunt u telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 06 53 50 73 63. Wanneer de masseur bezig is met behandelen, zal de telefoon niet opgenomen worden. Spreek dan uw boodschap in, zodat wij u terug kunnen bellen. Gelieve bij uw bezoek aan de massagepraktijk een strandlaken en een handdoek mee te brengen.

Contacteer ons