Zoeken naar massagepraktijk den haag

 
massagepraktijk den haag
 
Fair Touch sportmassage Den Haag Scheveningen Sport en ontspanningsmassage Shiatsu behandeling te Scheveningen en Den Haag.
Geen mens is hetzelfde, geen lichaam is hetzelfde vandaar massage op maat. Keuze volop, van shiatsu tot cupping. Kijk verder op de site voor meer info. Mirjam van Gent Wieringsestraat 194 2583 VE Den Haag Mobiel: 06-15086695 e-mail: m.vangent@kpnmail.nl. Wie ben ik. Massage op locatie. Workshop Partner Massage.
Massagepraktijk Esfarona Esfarona, praktijk voor integratieve massage, stoelmassage op lokatie, inpulsing en watermassage.
Stuur een berichtje via het contactformulier voor meer informatie. Interesse in een workshop of massage cursus? Dit is mogelijk voor groepen van 2 tot maximaal 12 personen. Zoeken naar: Zoeken Contactformulier. Uw naam verplicht. Uw e-mail verplicht. 2564 LT Den Haag.
Massage Praktijk Silence home.
Welkom bij Massagepraktijk Silence. Tijdens de massage die je ondergaat, pas ik diverse massagetechnieken toe. Tibetaanse klankschalen bestaan uit een legering. De schalen hebben verschillende afmetingen; daardoor verschillende klanken en trillingen. Het lichaam bestaat voor 70% uit vocht. Door plaatsing van de klankschalen op het lichaam en het aanslaan van de schalen, geeft dit een heerlijke ontspanning.
De betere massages van Den Haag Aha Massage.
AHA Massage is een initiatief van Paulien Stikkelman, erkend en gekwalificeerd sportmasseur. De praktijk is gevestigd in een eigen pand met goed uitgeruste praktijkruimten aan het Thomsonplein in Den Haag. Paulien werkt in haar praktijk samen met even gekwalificeerde en ervaren zelfstandige collegas.
Massage Den Haag Nijmegen.
Kenmerken van de massage in Nijmegen en Den Haag bij Praktijk Uit Handen. Ontstaan en werking van de Trager Approach. Theorie rond het lichaam. Achtergrond en visie Uit Handen massagepraktijk in Den Haag. Visie en achtergrond van Lomi Lomi Massage.
Massage Den Haag Praktijk voor massage Bodyflex4You.
Maak een afspraak. Massagepraktijk in Den Haag. Mijn naam is Maaike Lafarre, ik ben de eigenaar van Bodyflex4You. In 2001 ben ik deze massagepraktijk gestart, na het afronden van mijn Hbo-opleiding. De eerste massages die in de massagepraktijk werden gegeven waren voornamelijk voetreflextherapie en intensieve rugmassage.
Massagesalons in Den Haag: Boek direct online! Treatwell.
4.9 160 reviews Daluren. Massagepraktijk Hypnagogic ligt in Scheveningen en biedt professionele massages aan volgens de holistische benadering. Eigenaresse Sharita geeft hypnagogic massages, hierbij kun je een tijdje in een toestand raken die te vergelijken is met het moment tussen wakker zijn en slapen. De behandeling zorgt onder andere voor: complete ontspanning van lichaam en geest, goede voorbereiding op fysieke inspanning en herstel van het lichaam na inspanning, zware arbeid of sport. De salon is elke dag geopend van acht uur s ochtends tot tien uur s avonds. Let op: in de salon kun je niet pinnen. 30 min 2 u. Bespaar tot 15% vanaf 25, 50. 1 u 2 u. Bespaar tot 15% vanaf 46, 75. 1 u 2 u. Bespaar tot 15% vanaf 46, 75. Toon alle services. Smiles Health Center. Beeklaan, Den Haag.
Massage Den Haag, Massage Rijswijk in het Wateringse veld? De beste massages in Den Haag en Rijswijk? Bezoek ons ook in het Wateringse veld.
Wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op middels bovenstaand telefoonnummer of ons contactformulier. Wellicht tot snel in onze massagepraktijk in Den Haag het Wateringse veld. Massage Den Haag, Massage Den Haag is onderdeel van Bio Balance massages.

Contacteer ons