Zoeken naar massagepraktijk delft

 
massagepraktijk delft
 
Massagepraktijk Wesselsz Massagevormen.
De Blijde Ruiters is geen bolwerk in de bossen voor gehandicapten maar staan steeds meer midden in de samenleving. De manege is altijd op zoek voor sponsors. Wilt u ze helpen? Massagepraktijk Wesselsz kan ook informatie verstrekken doormiddel van folders en doneert 5% van elke massage.
Massagepraktijk Hensing Delft erkende NGS Masseur. Massagepraktijk Hensing Delft erkende NGS Masseur.
Massagepraktijk Hensing in Delft geeft professionele Sport Wellnessmassages. Of u nu een beginnende of ervaren sporter bent of dat u gewoon uw lichaam wilt laten verzorgen en ontspannen, u bent bij ons aan het goede adres. Massagepraktijk Hensing in Delft heeft een persoonlijke klantgerichte aanpak en maakt voor iedere cliënt een individueel behandelplan op.
Massagepraktijk basalt Openingstijden Massagepraktijk basalt Kleveringweg.
Openingstijden Massagepraktijk basalt Kleveringweg 39 in Delft. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Kleveringweg in Delft. Copyright 2007 2019 Openingstijden.nl, onderdeel van Locally.nl B.V.
De aanpak massagepraktijk Massagesalon in Vrijenban, Zuid-Holland Treatwell.
Ontdek de beste massage salons. Boek een duo massage. Last minute een wax nodig? Ontdek de beste gezicht threading. Last minute spray tan? Ontdek onze lichaamsbehandelingen. Over Reviews Boek nu. De aanpak massagepraktijk. Fabritiusstraat 53, 2612HN Delft. Fabritiusstraat 53, 2612HN Delft.
Massage de Regt in Zoetermeer.
André de Regt, ACE erkend sportmasseur. Vanaf 19 maart bied ik ook de Lomi Lomi massage aan. Nu ter kennismaking, de eerste ontspanningsmassage van 1 uur van 50, voor slechts 35!, Alléén voor scholieren en studenten op vertoon van een geldige studiepas.:
Massage? Ontspanningsmassage Delft Goed in je vel Home.
Mijn massagepraktijk is zowel voor volwassenen als voor kinderen bedoeld. Ik behandel ook cliënten met een verstandelijke beperking en sluit aan bij hun over of ondergevoelig heid. Ik ben getrouwd, heb 2 kinderen en ben christen en zegen mijn cliënten of bid voor hen als ze daar prijs op stellen. Ik vind het geweldig om te zien dat door mijn behandeling mensen weer Goed in hun vel komen te zitten. Jezus zegt: Kom bij Mij, allen, die vermoeid en belast zijn en Ik zal je rust geven; leer van Mij want Ik ben zachtmoedig en nederig van hart en je zult rust vinden voor je ziel want mijn juk is zacht en Mijn last is licht. Goed in je vel. Centrum voor Welzijn. 2611 RK Delft.
Sportmassage en voetreflexologie Fysiocenter Bax.
Het vermindert vaak de ongemakken die aan die leeftijd gebonden kunnen zijn. Dit laatste geldt overigens niet alleen voor ouderen, maar voor mensen uit alle leeftijdsgroepen. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.: Alie van Delft. nr: 0184-661689 / 0622437303.
5 plekken waar je een massage kunt krijgen in Delft indebuurt Delft.
Nu open 1300: 2230.: Taj Mahalplaats 8, Delft. Bekijk meer: massagesalons. Wil je je baby laten ontspannen door massage? Bij Massagepraktijk de Wijnhaven kun je een cursus Shantala babymassage krijgen. In vier lessen leert masseuse Nancy je de fijne kneepjes van het massagevak.

Contacteer ons