Meer resultaten voor massagepraktijk zwolle

 
massagepraktijk zwolle
 
Massage cursus in 2 dagen goed leren masseren Anand.
Iedereen kan deze vergeten taal leren tijdens deze massage cursus, door het geven van een ontspannen en genezende massage. Als we respectvol en gevoelig zijn bij het masseren van een ander, groeit het vertrouwen, waardoor een opening voor genezing ontstaat.
Massage Haarlem.
Het schenkt mij voldoening als iemand na een uur massage tevreden, happy, met meer kleur op de wangen en soms zelfs zingend de dag weer vervolgt. Het schenkt mij nóg meer voldoening als iemand na verloop van tijd nog eens terugkomt.
Massage-Stadshagen.
Acties en massagebon. Al meerdere jaren een vertrouwd adres voor Sportmassage en Klassieke massage in Stadshagen te Zwolle. Het is een massagepraktijk voor u als sporter en niet sporter, oftewel voor iedereen die gezond is met als doel uw algehele gezondheid en vitaliteit te verbeteren.
Nathalie Janssen Ayurvedische massage Personal Coaching Yoga.
Indiase Hoofdmassage, Zonnevlechtopleidingen, Amersfoort. Ayurvedische buikmassage, Massage in Beweging, Alphen a/d Rijn. Klassieke massage met anatomie, Zonnevlechtopleidingen, Amersfoort. Hara buik massage, Tina Aleksandra van harahealing, India. Workshop Thai yoga massage, Thai Hand Amsterdam. Spa spons-/ mini Hammam massage, Massagesalon Dolfijn, Zwolle.
Massage bij Impulz massagepraktijk Zwolle Sportmassage en ontspanningsmassage.
Na een leerzame periode van kennis op te hebben gedaan op het gebied van massagevormen, NLP en Mindfulness, vond ik dat er voor mij een mooi moment was aangebroken voor een eigen massagepraktijk aan huis. Ik heb er veel plezier in en voel me oprecht een bevoorrecht mens om mijn kennis en kunde op het gebied van het geven van massages te kunnen uitvoeren in mijn eigen praktijk. Een massage geef ik jou om je lichaam en geest te laten ontspannen en het zal je verlichting geven als je klachten ervaart, bijvoorbeeld als gevolg van stress, hoofdpijnklachten/migraine hebt of herstellende bent van een blessure. Ik geef jou de aandacht die je nodig hebt. Ervaar het zelf! Bekijk de verschillende soorten massages en behandelingen die ik geef! Wil je een massage boeken? Een kadobon is verkrijgbaar. 8032 EM Zwolle.
Massage Diensten Tweedehands.nl.
13 oktober 2018 0919: Zwolle. Mannen massage Zwolle. Ik wil graag alle mannen welkom heten. Het gaat er niet om wie of wat je bent, je wordt door mij niet in een hokje gestopt, dat lijkt de maats. 13 oktober 2018 0915: Zwolle.
Massage startpagina massage, hotstone, massage cursus, ontspannings massage, sauna massage.
Massage in Overijssel. Beauty By Light. Refocus Massage Zwolle. Salon Mariette Hair Body. Touch For Healing Almelo. Massage in Utrecht. De Binnentuin Houten. ERIS Massage praktijk. Hands On Massage. Heidi Schellekens massage. Marge Gym voor Health Body. Massagepraktijk Gewoon Doen!
Home Massage Arie.nl.
Wel is aan een Wellness Massage voor of tijdens uw Party, voor u en uw gasten gedacht? De Wellness Massage's' kunnen zowel op uw Bedrijfs feest op uw Locatie of bij u Thuis voor u uw gasten door mij worden verzorgd.

Contacteer ons